De Gevelspecialist beschikt over 5 technieken gevelreiniging

Om adequaat uw gevels te kunnen reinigen heeft de Gevelspecialist de beschikking over maar liefst vijf verschillende technieken gevelreiniging. Voor welke gevelreiniging techniek door de specialisten van de Gevelspecialist gekozen wordt hangt sterk af van het type gevel dat u heeft en de aard van de vervuiling. De geavanceerde technieken die de Gevelspecialist ter beschikking heeft zijn: Soft stralen, stoom cleanen, warmwater reiniging, hogedruk reiniging en TORBO vochtstralen.

Gevelreiniging via soft stralen en TORBO vochtstralen

Het vochtstralen is een milieuvriendelijke manier voor het schoonmaken van de gevel. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van olivine, water en lucht. Uw gevel of gebouw krijgt dankzij deze gevelreiniging technieken een geheel nieuwe uitstraling. Graag geven wij u hierover advies of een demonstratie na afspraak.

Graffiti verwijdering met warmwater- en hogedrukreiniging

Zijn uw gevels met graffiti bewerkt? Dan kunnen de specialisten van de gevelspecialist uw gevels in de meeste situaties toch schoon krijgen met warmwater- en hogedruk gevelreiniging technieken. Voor deze technieken wordt het water verwarmt naar 130 °C en met een druk van 30 tot 250 bar op de gevels gespoten. Deze warmwatertechniek is bij uitstek geschikt voor het verwijderen van verf en of oliën. Is de te bewerken ondergrond nauwelijks aangetast, dan maakt men gebruik van stoom cleanen.

De Gevelspecialist geeft uw gevels weer een nieuwe utstraling

Wilt u uw gevels adequaat laten reinigen en uw woonhuis, kantoor- of monumentaal pand een nieuwe uitstraling geven? Dan bevelen wij onze diensten graag bij u aan. Voor een vrijblijvende afspraak of demonstratie belt u 073 – 6568619 of stuurt u een e-mail naar info@de-gevelspecialist.nl

De gevelspecialist

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Onze vakmensen staan voor u klaar.

Neem nu contact op