Voor monumentale voegwerken gaat u naar de Gevelspecialist

Ons bedrijf is speciaal opgezet voor het uitvoeren van gevelrenovatie in de ruimste zin van het woord. Het verrichten van alle soorten voegwerken behoort bij de Gevelspecialist tot de mogelijkheden. U moet dan denken aan voegwerken als gevels opvoegen met een snij en of een knipvoeg in de kleur van uw keuze. Maar ook het herstellen van bestaand metselwerk kan geheel door ons verzorgd worden. Dit geldt ook voor het geheel onzichtbaar repareren van beschadigd of verweerd voegwerk. Kortom, voor alle monumentale voegwerken bent u bij de Gevelspecialist beslist aan het juiste adres.

Voegwerken in de vorm van het voegen van gevelwerk

Het voegen van nieuwbouw gevelwerk of een renovatie voeg kunnen door ons als voegwerken in verschillende voegsoorten gevoegd worden, zoals bijvoorbeeld een platvol geborstelde voeg. Maar er kan ook licht verdiept, verdiept, geklopt, schaduw(voeg), gekamd of strakvol gevoegd worden. U ziet wel er zijn veel voegwerken bij de Gevelspecialist mogelijk. Graag gaan we met u op locatie kijken wat bij u op het gebied van voegwerken de mogelijkheden zijn, zodat wij op het gebied van voegwerken geheel aan uw wensen kunnen voldoen. Kleur of verschillende voegkleuren door elkaar vallen zelfs onder de mogelijkheden.

De Gevelspecialist brengt uw gevels weer in topconditie

Bent u op zoek naar een vakbekwame specialist voor het verrichten van voegwerken? Dan bevelen wij onze diensten graag bij u aan. Voor een vrijblijvende afspraak belt u 073 – 6568619 of stuurt u een e-mail naar info@de-gevelspecialist.nl

De gevelspecialist

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Onze vakmensen staan voor u klaar.

Neem nu contact op