Impregneren beschermt uw kostbare gevels

Impregneren is een techniek om gevels waterafstotend, waterbestendig, schimmelwerend en indien gewenst graffitiwerend te maken. De specialisten van de Gevelspecialist doen dit volgens een beproefde methodiek, door impregneer aan te brengen op de gevels. Impregneren is van belang bij gevels en muren waar de bescherming door weersinvloeden in de loop der tijd aan kracht heeft ingeboet of wanneer er sprake is van een te zachte steensoort waardoor er vochtproblemen ontstaan. Omdat kwaliteit bij de Gevelspecialist hoog in het vaandel staat gebruikt men voor het impregneren Hydroseal.

Werkwijze professioneel impregneren van gevels

Voordat er tot het impregneren overgegaan kan worden moet de gevel eerst worden gereinigd. Het voegwerk dient (indien nodig) gerepareerd of vernieuwd te worden. Indien nodig worden de ramen en kozijnen afgeplakt. Als de te behandelen oppervlakten droog genoeg zijn kan begonnen worden met impregneren. De impregneer wordt door de specialisten van de Gevelspecialist onder lage druk vloeibaar aangebracht. Waarna zij het geheel laten verharden in de gewenste steensoort met de juiste eigenschappen. Het waterafstotende naar binnen èn het dampdoorlaatbare naar buiten, om zo het vocht geen kans meer te geven. Wij adviseren u om bij gevels opgetrokken uit kalkzandsteen het impregneren goed bij te houden (tot om de 8 tot 10 jaar). Zodat uw gevel in topconditie blijft.

Dankzij impregneren krijgen uw gevels hun kracht weer terug

Wilt u de gevels van uw woonhuis of bedrijfspand vakkundig laten impregneren? Dan bevelen wij onze diensten graag bij u aan. Voor een vrijblijvende afspraak belt u 073 – 6568619 of stuurt u een e-mail naar info@de-gevelspecialist.nl

De gevelspecialist

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Onze vakmensen staan voor u klaar.

Neem nu contact op