Keim Kalei mortel voor een authentieke uitstraling woning

Duurzaam, kleurvast en leverbaar in elke kleurstelling

De Gevelspecialist uit Vught is een kleinschalig gespecialiseerd bedrijf dat sinds de oprichting in 1991 er in geslaagd is, om de kennis en expertise van traditionele geveltechnieken te behouden en toe te passen. Dat geldt in het bijzonder ook voor de toepassing van Keim Kalei mortel. De gepassioneerde ambachtslieden van de Gevelspecialist Vught weten hoe zij de authentieke uitstraling van een woning of bedrijfspand het beste tot zijn recht kunnen laten komen. Als opdrachtgever zult u in de positieve zin van het woord verrast worden.

Wat verstaan we onder traditioneel kaleien?

Kaleien is het aanbrengen van een kalkpleister met een spaan op een gevel of bakstenen muur. Wanneer de Keim Kalei mortel goed wordt aangebracht, dan ontstaat de klassieke matte uitstraling die zo kenmerkend is voor een kalkmortel. De techniek komt op onderdelen overeen met stuken, echter de Keim Kalei stucmortel heeft duidelijk meer uitstraling. Steeds meer woningeigenaren laten Keim Kalei mortel aanbrengen, omdat de mortel niet alleen een meeropbrengst aan een woning of bedrijfspand toevoegt. Wanneer de Keim Kalei mortel goed is aangebracht biedt deze extra bescherming tegen allerlei weersinvloeden. Denk hierbij aan regen, vorst en zon.

.

Waarom kiezen steeds meer woningeigenaren voor Keim Kalei mortel?

De toenemende populariteit van Keim Kalei mortel valt eenvoudig te verklaren. Wij hebben enkele zaken voor u op een rijtje gezet:

  • De isolerende waarde van een bedrijfspand of woning neemt toe

  • Keim Kalei mortel is milieuvriendelijk

  • Keim Kalei mortel is duurzaam

  • Keim Kalei mortel is in elke kleur leverbaar

  • De matte minerale kalk look spreekt veel mensen aan

  • Keim Kalei mortel beschermt uw woning of bedrijfspand

Wilt u meer informatie over de toepassingsmogelijkheden van Keim Kalei mortels? Neem dan voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en/of een maatwerk offerte contact met ons op. Bel 073 – 6568619 of stuur u een e-mail naar info@de-gevelspecialist.nl


De gevelspecialist

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Onze vakmensen staan voor u klaar.

Neem nu contact op