Ook voor metselwerken, repareren metselwerk en aanhelen gevels

U kunt bij de vakbekwame specialisten van de Gevelspecialist ook terecht voor specifieke metselwerken die gerelateerd zijn aan de gevel van een woning of bedrijfspand. U moet dan denken aan het repareren van bestaand metselwerk zoals barsten en scheuren of het aanhelen (herstellen) van een gevel. Veel van deze gebreken zijn in de loop der tijd veroorzaakt door bodemverzakking, vocht en zettingsverschijnselen van het metselwerk. Vooral nieuwe woningen en bedrijfspanden kunnen in een relatief vroeg stadium hiermee al te maken krijgen.

Werkwijze metselwerken repareren en aanhelen gevels

De stenen die in een gevel beschadigd zijn worden tijdens het uithakken zorgvuldig en volgens de modernste technieken verwijderd om de omliggende stenen niet te beschadigen. Dit moet zeer zorgvuldig gebeuren, omdat er een aanzienlijke kans bestaat dat meerdere stenen gaan verzakken. Een scheur in een gevel duidt namelijk op een zekere mate van onbalans in de gevel, anders zou er namelijk geen scheur zijn ontstaan. Tijdens de reparatie ronde worden uitsluitend stenen gebruikt die de bestaande steensoort benaderen. Het eindresultaat zal zijn dat u weer een strakke gevel heeft die in topconditie verkeert. Indien het metselwerk boven ramen verzakt is plaatsen wij desgewenst lateien.

De Gevelspecialist brengt uw gevels weer in topconditie

Bent u op zoek naar een vakbekwame specialist voor metselwerken, repareren metselwerk en aanhelen gevels? Dan bevelen wij onze diensten graag bij u aan. Voor een vrijblijvende afspraak belt u 073 – 6568619 of stuurt u een e-mail naar info@de-gevelspecialist.nl

De gevelspecialist

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Onze vakmensen staan voor u klaar.

Neem nu contact op