Wie zijn wij

Na meer dan 15 jaar als gevelspecialist werkzaam te zijn geweest voor diverse bedrijven, besloot Frans van Beek in 1991 voor zichzelf te gaan beginnen. Hij richtte in dat jaar De Gevelspecialist in zijn woonplaats Vught op. Als Gevelspecialist is hij zich in eerste instantie gaan specialiseren in traditionele gevelrenovatie en gevelrestauratie. Na verloop van jaren zijn daar ook nieuwe geveltechnieken bijgekomen, zodat De Gevelspecialist een compleet pakket aan gevelonderhoud diensten kan aanbieden.

Door de toenemende vraag naar onze diensten is in 2002 onze eerste en enige werknemer er bij gekomen die nog steeds bij de Gevelspecialist werkzaam is. Dat de spreekwoordelijke appel niet ver van de boom valt geldt ook voor de Gevelspecialist. Vanaf 2009 trad zoon Koen ook in de voetsporen van zijn vader. Na vele jaren ervaring op te hebben gedaan is in 2017 de Gevelspecialist V.O.F. opgericht. Hiermee is de continuïteit van ons kleinschalige familiebedrijf gegarandeerd en blijft de vakkennis behouden.

Wanneer u een probleem met uw gevels heeft neem dan contact op met de Gevelspecialist en bel Frans 06 51412816 of Koen 06 18107537. Samen met u vinden wij altijd een duurzame oplossing voor het gevel probleem.

Frans en Koen van Beek


De gevelspecialist

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Onze vakmensen staan voor u klaar.

Neem nu contact op