Buitenstucwerk in verschillende kleuren en materialen

Buitenstucwerk is een specialiteit van de Gevelspecialist. En dat ligt als ervaren specialist van gevels natuurlijk wel een beetje voor de hand. Indien gewenst kunnen de vakbekwame specialisten van de Gevelspecialist uw gevel in zijn geheel voorzien van hoogkwalitatief buitenstucwerk in de kleur van uw keuze. Tevens kunt u bij de Gevelspecialist kiezen uit verschillende materialen, zodat de gevels van uw woning of bedrijfspand het buitenstucwerk krijgen dat volledig bij uw wensen aansluit.

Een spatplint geeft uw woning extra cachet

Een spatplint is een laag die onderlangs een gevel wordt aangebracht. U ziet spatplinten vooral bij monumentale gebouwen en oudere boerderijen. Tegenwoordig zien we dat er in toenemende mate spatplinten worden aangebracht op de gevels van landelijk gelegen woningen. De eigenaren en architecten willen met het aanbrengen van spatplinten de nostalgie, sfeer en uitstraling van vroeger terughalen. In de praktijk blijkt bovendien, dat de bewoners net als vroeger veel functioneel profijt hebben van een spatplint.

De Gevelspecialist ook voor buitenstucwerk en spatplinten

Bent u op zoek naar een vakbekwame specialist voor uw buitenstucwerk of voor het aanbrengen van een spatplint op uw gevel zoals het vroeger met de nodige vakmanschap gebeurde? Dan bevelen wij onze diensten graag bij u aan. Voor een vrijblijvende afspraak belt u 073 – 6568619 of stuurt u een e-mail naar info@de-gevelspecialist.nl

De gevelspecialist

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Onze vakmensen staan voor u klaar.

Neem nu contact op