Voegwerk vernieuwen is een zaak voor specialisten

De meeste mensen staan er niet bij stil, maar de oppervlakte van uw gevel bestaat voor een derde deel uit voegen. Met deze kennis hoeft het dan ook geen verder betoog dat het belangrijk is dat uw voegen in een goede staat verkeren. Is de staat van uw voegwerk door o.a. weersinvloeden slecht te noemen? Dan adviseren wij u om te kiezen voor professioneel voegwerk verwijderen. Doet u dit namelijk niet, dan krijgt het vocht vrij spel om in te dringen en zijn de gevolgen groot. Denk hierbij aan het kapot springen van stenen, het ontstaan van scheuren en schimmels. Door op tijd voor voegwerk verwijderen te kiezen blijft uw pand in topconditie en uw wooncomfort optimaal.

Voegwerk verwijderen via machinaal hakken

Machinaal hakken is de meest gehanteerde techniek voor voegwerk verwijderen. Onze specialisten doen dit met een speciale pneumatische hakhamer die wordt aangesloten op een grote compressor die de hakhamer onder hoge druk krachtig laat slaan. Het is een zeer nauwkeurig en arbeidsintensief werk, dat u beslist door een ervaren specialist moet laten uitvoeren. Een specialist zal er namelijk voor zorgen, dat er geen beschadigingen aan de stenen en het bestaande metselwerk gaan ontstaan.

Voegwerk verwijderen via stofvrij slijpen

Stofvrij slijpen is een techniek die in specifieke situaties door ons wordt toegepast. Er moet dan sprake zijn van bestaande voegen die te hard of te smal zijn om via machinaal hakken te worden verwijderd. Zoals de naam stofvrij slijpen al aangeeft kunnen de specialisten van de Gevelspecialist deze arbeidsintensieve methodiek dankzij een geavanceerd systeem vrijwel stofvrij voor u uitvoeren. Wilt u ook professioneel uw voegwerk verwijderen? Dan bevelen wij onze diensten graag aan. Voor een vrijblijvende afspraak belt u 073 – 6568619 of stuurt u een e-mail naar info@de-gevelspecialist.nl

De gevelspecialist

Wat kunnen wij voor U betekenen?

Onze vakmensen staan voor u klaar.

Neem nu contact op